1 min læsningNy Sønderjyske-assistent om skifte: Vemodigt men jeg glæder mig

Det er vemodigt for Lasse Frølund at forlade B.93, men samtidig glæder han sig til de nye udfordringer i stillingen som assistenttræner i Sønderjyske.

1 min læsning
Lasse Frølund ny Sønderjyske-assistent
Foto: b93prof.dk

Mandag formiddag blev det offentliggjort, at NordicBet Liga-klubben Sønderjyske har fået færdigetableret trænerteamet omkring klubben.

Og det har været på bekostning af B.93, som altså mister klubbens transitionstræner – en stilling som Frølund har været glad for at besidde.

Det fortæller han i et interview til klubbens hjemmeside.

Her fortæller han om, hvor vemodigt det er for ham at sige farvel til den klub, han har været i, i mere end fem år. Samtidig glæder han sig dog til en ny udfordring.

– Det er vemodigt at skulle sige farvel til B.93, hvor jeg har været i mere end fem år, men jeg glæder mig også meget til fremtiden i Sønderjyske. Jeg har været enormt glad for min tid i B.93, hvor jeg i 2017 startede som cheftræner for U17-2.

– Klubben har givet mig mulighed for konstant at lægge på min udvikling, og jeg har fået lov til at være en væsentlig del af Akademiets flotte udvikling i samarbejde med mange dygtige kollegaer. Derudover har jeg haft en rigtig god tid på førsteholdet, hvor jeg har arbejdet med dygtige trænere og spillere, som har lagt yderligere på min udvikling.

Bekræftet: Sønderjyske henter ny assistenttræner

Hos Sønderjyske indtræder Lasse Frølund i et trænerteam bestående af Thomas Nørgaard, som er cheftræner, og klubbens anden assistenttræner, Simon Poulsen. 

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer