2 min læsningMedie storroser ‘AC’ efter flot præstation: Han var et fejlfrit hegn i forsvaret

Andreas Christensen høster store roser i de spanske medier, efter FC Barcelona søndag besejrede Atlético Madrid i LaLiga.

2 min læsning
Andreas Christensen får stor ros i de spanske medier, efter FC Barcelona-sejren mod Atlético Madrid.
Foto: Juan Medina/Reuters/Ritzau Scanpix

FC Barcelona tørnede sent søndag aften sammen med Atlético Madrid i toppen af LaLiga.

Her blev det til tre vigtige point for Xavi og FC Barcelona, der havde danske Andreas Christensen med fra start til slut i det centrale forsvar.

Og netop Andreas Christensen var en rigtig vigtig spiller i opgøret. Han høster således store roser for sin præstation mod Atlético Madrid i flere spanske medier – heriblandt Mundo Deportivo.

Mediet skriver således, at ‘AC’ søndag beviste, at han indiskutabelt skal være fast starter i den catalanske storklub.

– Storslået præstation af Andreas Christensen – måske den bedste siden han blev Barcelona-spiller. Han var et fejlfrit hegn i forsvaret, og havde samtidig også styrken til at hjælpe i angrebet, hvor han i første halvleg satte Oblak på prøve med et langskud.

– Den danske midterforsvarer er ved at blive en indiskutabel spiller i Xavis startopstilling, hvor han danner partnerskab med Roald Araujo.

Xavi efter Barca-sejr mod Atlético Madrid: Nu har vi for alvor ramt bordet af kandidater

Den 26-årige dansker skiftede denne sommer Chelsea ud med FC Barcelona. Her har det haltet en smule med spilletiden, da en skade blandt andet har drillet i løbet af efteråret. Således er det blot blevet til seks kampe i LaLiga og tre kampe i Champions League.

Andreas Christensen har foreløbigt kontrakt med FC Barcelona frem til sommeren 2026.

Søndagens resultat betyder, at FC Barcelona nu er alene i front i LaLiga-stillingen – tre point foran rivalerne fra Real Madrid. Se den fulde stilling herunder.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer