1 min læsningAnalysefirma sætter sæsonens hold i PL – men hvor pokker er Haaland?

Analysefirmaet Opta har sat sæsonens hold i Premier League indtil videre, og på forunderlig vis er Erling Haaland ikke en del af startelleveren.

1 min læsning
Analysefirmaet Opta har sat årets hold i Premier League indtil videre og her er Erling Haaland ikke blandt de udvalgte elleve.

Med 20 mål i 14 optrædenere skulle man tro, at Erling Haaland allerede er selvskrevet en plads på årets hold til sommer, når sæsonen er slut.

Men sæsonen er kun halvvejs, hvilket lidt broget oversat ville give ham dobbelt så stor en chance for at nå en plads blandt de bedste elleve for efteråret.

Analysefirmaet Opta har kåret de bedste elleve, og her er Erling Haalands navn på mystisk vis ikke at finde på den forreste plads i angrebet.

Medie: Arsenal forlænger med forsvarsprofil og talent

Det er derimod Harry Kanes, der er noteret for 13 scoringer.

Foruden Harry Kane har Tottenham Son Heung-Min repræsenteret i startelleveren. Liverpool og Manchester City har også to spillere hver med i sæsonens hold indtil videre.

Derudover har Arsenal, der ligger nummer et i tabellen, kun en enkelt spiller med i form af midtstopperen Gabriel. Se de elleve bedste i Premier League-sæsonen indtil videre ifølge Opta nedenunder.

Opta’s sæsonens hold i Premier League:

Alisson (Liverpool)
Trippier (Newcastle)
Thiago Silva (Chelsea)
Gabriel (Arsenal)
Andy Robertson (Liverpool)
Rodri (Manchester City)
Declan Rice (West Ham)
Kevin De Bruyne (Manchester City)
James Maddison (Leicester)
Harry Kane (Tottenham)
Son Heung-Min (Tottenham).


Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer