1 min læsningMedie: João Felix har mundtlig aftale med Premier League-klub

Mange eksperter og Chelsea-fans skriger i øjeblikket på offensive tilgange til klubben, da Chelsea har store problemer med at score mål. Nu nærmer en mulig løsning sig.

1 min læsning
João Felix menes, at være meget på et skifte til Chelsea.
Soccer Football - LaLiga - Real Madrid v Atletico Madrid - Santiago Bernabeu, Madrid, Spain - December 12, 2021 Atletico Madrid's Joao Felix reacts REUTERS/Javier Barbancho
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Først Manchester United, så Arsenal og nu Chelsea.

Det har ikke skortet på rygterne, der har sendt Atletico Madrid-stjernen João Felix til Premier League denne vinter.

Ifølge The Athletic er han dog nu tættere på et skifte til Premier League end nogensinde, hvor Chelsea vil stå klar med åbne arme efter de har indgået en mundtlig aftale med både spiller og agent.

Det handler om en aftale, der vil sende Felix fra Madrid til London og 88 millioner kroner fra Chelsea til Atletico. Det er angiveligt halvdelen af, hvad Atletico Madrid oprindeligt ville have for at slippe den unge portugiser.

Efter sigende er der tale om en lejeaftale, som ikke inkluderer en købsoption, hvorfor den 23-årige portugiser skal tilbage til Atletico Madrid, når sæsonen er ovre.

Medie: Chelsea overvejer Graham Potter-fyring

Atleticos administrerende direktør, Miguel Angel Gil Marin, slog allerede i sidste måned fast, João Felix efter alt at dømme ikke var at finde i Madrid, når januars transfervindue lukkede.

– Det er rimeligt at tro, at Felix forlader os. Selvom jeg vil elske, hvis han bliver, så er det ikke spillerens plan.

João Felix har i denne sæson spillet 20 kampe for Atletico Madrid. I dem har han bidraget med fem mål og tre assist.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer