2 min læsningMedie: Chelsea overvejer Graham Potter-fyring

Graham Potter er under et gevaldigt pres i Chelsea, efter flere skuffende resultater siden han overtog roret som manager i september.

2 min læsning
Chelsea-manager Graham Potter kan blive fyret. Chelsea overvejer at fyre Graham Potter.
Foto: Oli Scarff/AFP/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Det har set rigtig skidt ud i Premier League-klubben Chelsea den seneste tid.

Resultaterne har i høj grad manglet, hvilket har gjort, at klubben i skrivende stund befinder sig på en 10. plads i Premier League, med lige langt til nedrykningsstregen som til de Champions League-givende pladser – 10 point.

Og det har skabt debat i flere af de internationale medier, hvor klubbens manager, Graham Potters, fremtidig i høj grad har været til debat.

Graham Potter overtog roret i Chelsea så sent som den 8. september, hvor han blev hentet ind som erstatning for tyskeren Thomas Tuchel, der til manges overraskelse fik en fyreseddel kort inde i den nye sæson.

Siden er det blevet til 18 kampe som Chelsea-manager for Graham Potter, hvilket har ført til otte sejre, seks nederlag, fire uafgjorte resultater og et pointsnit på 1,56 point per kamp – til sammenligning hentede Thomas Tuchel 2,07 point i snit per kamp i hele sin tid i Chelsea.

Og det har nu angiveligt fået Chelsea til seriøst at overveje Graham Potters fremtid som manager i klubben. Det skriver mediet Fichajes. Mediet skriver:

– Efter Chelseas hårde og rungende nederlag mod Manchester City (4-0), overvejer Chelseas bestyrelse seriøst muligheden for at undvære tjenesterne fra deres nuværende træner, Graham Potter. Chelsea-ejeren, Todd Boehly, overvejer at give et nyt twist til sin bænk.

Guardiola forsvarer kollega: Jeg havde ikke brug for tid på grund af Messi

Søndagens sejrherrer fra Manchester City og klubbens manager, Pep Guardiola, var efter kampen ude at tage Graham Potter i forsvar. Det kan du læse mere om ovenfor.

Den tidligere Chelsea-spiller Frank Leboeuf, som spillede over 200 kampe for klubben fra 1996 til 2001, har derimod været ude at opfordre til, at Graham Potter skal fyres.

– Hr. Potter. Nok er nok. Noget skal ændres. Det er ikke den klub, jeg kender. Du er så langt fra at vinde Champions League. Jeg har aldrig set Chelsea så langt nede. Spillerne mangler vilje. De har ikke modet til at kæmpe for vores farver, udtalte han efter kampen mellem Manchester City og Chelsea ifølge The Sun.

Graham Potter er foreløbigt på kontrakt i Chelsea frem til sommeren 2027.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer