Real Madrid taber terræn i toppen af LaLiga – slået af Villareal

Real Madrid og FC Barcelona kører igen et parløb i toppen af LaLiga, men lørdag gav kongeklubben serveretten til ærkerivalerne efter et nederlag til Villareal.

Villareal - Real Madrid Highlights Laliga Real Madrid taber
Pablo Morano/Reuters/Ritzau Scanpix

Real Madrid- og FC Barcelona-kapløbet er tilbage i toppen af LaLiga efter et par sæsoners pause, hvor de to mastodonter har lagt afstand ned til forfølgerne med ni point.

Lørdag var den hvidklædte kongeklub i ilden mod Villareal med muligheden for at lægge pres på Barcelona, men Real Madrid tabte noget overraskende med 2-1 på Estadio de la Ceramica.

Medie afslører: Så meget vil Real Madrid maksimalt betale for Bellingham

Først efter pausen kom der lys i scoringstavlen, da Villareal-kometen Yeremy Pino bragte hjemmeholdet i front.

Små 15 minutter senere måtte VAR tages i brug, da Juan Foyth tog hånden i brug i eget felt under en duel med Vinicius Jr. Fra ellevemeterpletten udlignede Karim Benzema efterfølgende sikkert.

Men to minutter senere var den gal i Real Madrids eget felt. David Alaba kastede sig i jorden for at blokere et skud, og igen tog VAR-rummet fat i kampen, fordi østrigeren blokerede med armen.

Villareals stjerneangriber Gerard Moreno tog sig af straffesparket og eksekverede til 2-1.