1 min læsningFor næsen af Zidane: Frankrig forlænger med Deschamps

Det franske fodboldforbund oplyser lørdag, at man har forlænget aftalen med landstræner Didier Deschamps.

1 min læsning
Zinedine Zidane bliver ikke Frankrigs landstræner lige foreløbigt, da Didier Deschamps har fået en ny aftale.

Didier Deschamps skal ingen steder.

Således har det franske fodboldforbund lørdag oplyst, at man er nået til enighed med Didier Deschamps om at forlænge kontrakten.

Den nye aftale løber frem til juni 2026.

Forlængelsen kommer i kølvandet på en VM-finale mod Argentina, som Frankrig dog endte med at tabe efter straffesparkskonkurrence.

Med forlængelsen står det samtidig klart, at Didier Deschamps altså har udsigt til at skulle stå i spidsen for Frankrig ved EM 2024 og samtidig føre Frankrig til VM 2026.

Zidane må vente: Nu vil forbund forlænge med landstræner

Den tidligere Real Madrid-træner og franske fodboldlegende Zinedine Zidane blev ellers af mange medier meldt som Frankrigs kommende landstræner efter slutrunden, hvor Didier Deschamps’ kontrakt havde udløb.

Med den nye aftale mellem det franske fodboldforbund og Didier Deschamps, må Zidane dog væbne sig med tålmodighed, såfremt han ønsker jobbet.

Didier Deschamps har været fransk landstræner siden sommeren 2012, og kan blandt andet bryste sig af at have ført Frankrig en VM-titel og derudover både en VM-finale og en EM-finale.

I sin tid som landstræner for det franske landshold, har Deschamps vundet 89 kampe, spillet uafgjort 28 gange og tabt 22 gange i i alt 139 kampe.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer