2 min læsningTottenham-fans bekymret og kræver svar: Sender åbent brev til klubbens ledelse

Det er ikke fryd og gammen i Tottenham i disse dage, hvilket har fået en gruppe af supportere til at sende et åbent brev til klubbens ledelse.

2 min læsning
Tottenham Logo

Det går åbenbart ikke helt, som man havde håbet i Tottenham, som lige nu indtager en femteplads i den engelske Premier League.

Det gælder både på banen, hvor resultaterne på det seneste har været svingende. Men det gælder også omkring klubben generelt. Og det har nu fået fansene til at udtrykke deres bekymring.

I et åbent brev henvendt til klubbens ledelse slår fangrupperingen Tottenham Hotspur Supporters’ Trust sine voksende bekymringer fast. Og det er stort set hele vejen rundt, at der er bekymring at spore. Det gælder både klubbens retning, resultaterne, præstationerne, trænersituationen, investeringer, transferstrategi og ikke mindst den manglende kommunikation med fansene.

Derfor vil fansene nu give klubben en mulighed for at besvare en række spørgsmål på en åben og konstruktiv måde.

I det åbne brev har Tottenham Hotspur Supporters Trust opstillet fire konkrete punkter, som der ønskes svar på:

1) Vil klubben dele sin mellemlange og lange strategi for succes både på og udenfor banen? Hvordan måler klubben fremskridt, og hvordan bedømmes den nuværende situation i forhold til det?

2) Klubbens manager har ikke underskrevet en ny kontrakt og fortæller os, at vi skal sænke forventningerne til de sportslige resultater. Han har sagt offentligt, at klubben er nødt til at bruge mange penge i hvert vindue for bare at konkurrere. Hvordan går det i tråd med bestyrelsens filosofi?

Conte forstår frustrerede Tottenham-fans: Vi kan ikke gøre som United

3) Er I tilfreds med spillerrekrutteringen i de seneste transfervindue og præstationerne fra ungdomsholdene samt udviklingen og leverancen af unge spillere til førsteholdet? Er der nogen planer om at forbedre det?

4) Har klubben en plan for yderligere investeringer for at sikre, at klubben forbliver konkurrencedygtige sportsligt set i lyset af de massive investeringer, som andre Premier League-klubber laver? Er klubben tættere på at sikre sig en udbyder af navnerettigheder? Er der en plan for yderligere investering fra ENIC eller fra andre potentielle investorer eller købere?

Tottenhams nuværende form har givet klubben syv point i de seneste fem kampe i Premier League. Senest blev det til en 4-0-sejr mod Crystal Palace. Klubben indtager i skrivende stund en øjeblikkelig femteplads i Premier League.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer