Robert skov med to scoringer i uofficiel Dolberg-debut

Der var danskerduel i en træningskamp mellem Wolfsburg og Hoffenheim, hvor Robert Skov brillerede, mens Kasper Dolberg fik sine første uofficielle minutter for den tyske klub.

Kasper Dolberg uofficielle debut bød på to scoringer fra holdkammeraten Robert Skov og et nederlag til Jonas Winds Wolfsburg.

Der var tre danskere på grønsværen, da træningskampen mellem Wolfsburg og Hoffenheim blev fløjtet igang.

Hos Wolfsburg startede Jonas Wind på toppen, mens Kasper Dolberg stødte ind i startopstillingen for første gang efter skiftet til Hoffenheim med Robert Skov ved sin side.

Dolberg bekræfter: Hoffenheim har købsoption

Sidstnævnte leverede dog den mest bemærkelsesværdige indsats. Skov åbnede nemlig scoringstavlen efter en halv times spil. Kort før halvleg udlignede Winds angrebskollega Luca Waldschmidt til 1-1.

Efter pausen blev banen en dansker fattigere, da Jonas Wind blev skiftet ud. 20 minutter inde i anden halvleg takkede debutanten Kasper Dolberg af.

Herfra tog Wolfsburg teten, hvor amerikaneren Kevin Paredes bragte Wolfsburg i front, men blot et minut senere udlignede Robert Skov med sin anden scoring i opgøret.

Kort før slutfløjt sikrede Wolfsburgs Jakub Kaminski sejren i testkampen.