2 min læsningDolberg bekræfter: Hoffenheim har købsoption

Kasper Dolberg bekræfter, at han kan fortsætte i Hoffenheim, når hans lejekontrakt udløber til sommer. Der er nemlig en købsoption inkluderet i aftalen.

2 min læsning
Kasper Dolberg Hoffenheim købsoption
Foto: Bernadett Szabo/Reuters/Ritzau Scanpix

Kasper Dolberg var i efteråret udlejet fra den franske klub, Nice, til den spanske LaLiga-klub Sevilla.

Det blev dog aldrig til den succes, som alle parter havde håbet. Og da Sevilla ikke så nogen fremtid for Dolberg i klubben, så det ud til en hurtig retur til det franske. Alt tyder dog på, at man heller ikke her havde Dolberg med i planerne, hvorfor den danske landsholdsangriber igen måtte udlejes.

Denne gang hedder adressen den tyske Bundesliga og Hoffenheim, der lige nu indtager en 11. plads i den bedste tyske række. Her har Dolberg fået en lejekontrakt, der løber sæsonen ud.

Men det kan, efter alt at dømme, blive til mere tid i Tyskland for Dolberg, hvis alt flasker sig. Det fortæller han til Kicker ifølge Liga Insider.

– Hvis alt går godt efter de seks måneder, og vi ønsker at fortsætte, kan vi gøre det. Der er en købsoption, fortæller Dolberg til Kicker uden at gå i nærmere detaljer i forhold til, hvad det indebærer, før han fortsætter:

– Først og fremmest handler det om at spille regelmæssigt igen og finde ind i rytmen. Det er også, hvad klubben ønsker, siger Dolberg til Kicker.

Dolberg efter skifte: Robert Skov var ikke den primære årsag

I denne sæson har Kasper Dolberg kun fået cirka 300 kampminutter i benene i Sevilla, fordelt på fire optrædener i LaLiga og fire optrædener i Champions League.

Kasper Dolberg og Hoffenheim åbner forårssæsonen i Bundesligaen den 21. januar, hvor man møder Union Berlin på udebane. Inden da venter tre træningskampe mod henholdsvis Wolfsburg, Servette og Mainz. Førstnævnte finder sted i dag klokken 15:30.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer