2 min læsningOfficielt: Manchester United henter keeper hos Premier League-konkurrenter

Manchester United offentliggør fredag formiddag, at man har hentet en spiller til målmandsposten, efter Martin Dubravka senest forlod klubben.

2 min læsning
Jack Butland skifter til *Manchester United
Foto: Toby Melville/Reuters/Ritzau Scanpix

Manchester United har været på jagt efter en ny backup på målmandsposten, efter det kom frem, at Martin Dubravkas låneaftale med klubben er blevet annulleret.

Nu har klubben så fundet en erstatning. Og det er i form af Crystal Palace-målmanden, Jack Butland, som skifter til United på en lejeaftale, som løber frem til slutningen af den indeværende sæson.

Det skriver klubben på sin hjemmeside.

På Manchester Uniteds hjemmeside udtrykker Butland sin glæde over muligheden for at komme til Manchester United.

– Dette er en fantastisk klub, som jeg nu er stolt af at repræsentere. Jeg ser virkelig frem til at arbejde sammen med en utrolig målmandsgruppe, der hver dag støtter hinanden for at skabe det bedste trænings- og spillemiljø for holdet.

– Jeg har spillet mod David de Gea og repræsenteret England sammen med Tom Heaton; de er målmænd i topklasse, og jeg nyder muligheden for at konkurrere sammen og støtte dem som holdkammerater. Der er meget, som denne gruppe kan opnå i denne sæson, og jeg er spændt på at spille min rolle i at hjælpe alle med at nå disse ambitioner.

Ten Hag roser brændvarm United-stjerne: Ligegyldigt hvordan han spiller – han kan altid ændre en kamp

Den 29-årige målmand har spillet 87 kampe i Premier League og har repræsenteret England ni gange.

Opdateres…

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer