2 min læsningMedie: Neymar sat til salg til spotpris – Tre Premier League-klubber står klar i kulissen

Det ser ud til, at Neymar snart kan være fortid hos PSG, der angiveligt har sat brasilianeren til salg til en spotpris, der vækker interesse hos tre Premier League-klubber.

2 min læsning
Neymar sat til slag i PSG.
Foto: Sarah Meyssonnier/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Der har tidligere været snak om, at Neymar muligvis snart kunne være fortid i Paris Saint-Germain.

I løbet af efteråret var der forlydener om, at to af PSGs stjerner, Kylian Mbappé og Neymar, ikke ligefrem var gode venner. Her meldte flere medier, at Mbappé krævede Neymars afgang fra klubben.

Og Neymars afgang fra PSG kan nu se ud til at være kommet tættere på. Således melder transfermediet, Fichajes, at PSG har sat brasilianeren til salg. Og det til en noget lavere pris, end hvad man hentede ham til i sin tid – og hvad man krævede for ham den forgangne sommer.

PSG skulle altså være indforstået med, at man vil lide et stort økonomisk tab, hvis man vil slippe af med Neymar og hans enorme løn.

I sommer var det netop købsprisen, der skræmte bejlerne væk. Og derfor har klubben fra den franske hovedstad nu sænket prisen betydeligt.

Fichajes skriver, at PSG i det seneste transfervindue krævede 150 millioner euro for Neymar, altså over en millard danske kroner. Men nu kan brasilianeren angiveligt købes for i omegnen af 50-60 millioner euro – svarende til en pris mellem 370 og 450 millioner kroner.

Neymar sår tvivl om landsholdsfremtid: Kan ikke garantere noget

Samme medie skriver i øvrigt, at den nye salgspris har fået tre bejlere fra Premier League til at holde skarpt øje med Neymar.

Således skulle både Manchester City, Chelsea og nyrige Newcastle være interesseret i at hente den 30-årige brasilianer. Der meldes dog intet om konkrete henvendelser.

Det forlyder, at PSG allerede er klar til at slippe Neymar i januar, selvom det forventes, at et skifte sandsynligvis først vil ske til sommer. Neymar har foreløbigt kontrakt frem til 2025 med PSG.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer