1 min læsningMedie: FCK vil kapre dansk Brøndby-emne

Ifølge det tyrkiske medie 61Saat forbereder F.C. København et vud på Jens Stryger Larsen, der er kraftigt rygtet tilbage til Brøndby IF.

1 min læsning
Brøndby IF har angiveligt stor interesse i at hente Jens Stryger Larsen, men nu melder F.C. København sig ind i kampen om danskeren.
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

På grønsværen står de for den største danske rivalisering.

Men i transfervinduet krydser F.C. København og Brøndby IF allerede klinger med hinanden i den første uge af januar.

CV svarer kryptisk på transferrygter om Jens Stryger

Jens Stryger Larsen har været rygtet kraftigt tilbage til klubben fra Vestegnen, hvor den 31-årige landsholdsspiller startede sin professionelle karriere – men de får kamp til stregen af ærkerivalerne fra Parken.

Ifølge det tyrkiske medie 61Saat forbereder FCK nemlig et bud på den danske back i et forsøg på at udkonkurrere Brøndby.

Dermed kan Stryger Larsen tage samme tur fra Trabzonspor til de forsvarende danske mestre, som Andreas Cornelius gjorde i sommer.

Fodbolddirektør i Brøndby Carsten V. Jensen udtalte tidligere på ugen, at han hverken kunne be- eller afkræfte rygterne om Brøndby’s interesse i Jens Stryger Larsen.

Meget tyder dog på, at de to danske storklubber nu befinder sig i en budkrig om landsholdsbacken. Mediet skriver dog, at Stryger Larsen og Brøndby er voldsomt interesserede i at finde hinanden.

Jens Stryger Larsen har kontraktudløb i tyrkiske Trabzonspor i sommeren 2025.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer