1 min læsningCV svarer kryptisk på transferrygter om Jens Stryger

Brøndby præsenterede mandag ny cheftræner, hvor der var mulighed for spørgsmål på pressemødet. Her svarede Carsten V. Jensen på spørgsmål om Jens Stryger.

1 min læsning
Jan Bech, CV og Jesper Sørensen på pressemøde i Brøndby
Foto: Claus Bech/Scanpix 2023

Tilbage i december var der rygter fra Tyrkiet om, at Jens Stryger havde fået lov til at skifte kvit og frit denne vinter, hvor flere danske klubber skulle være interesseret.

Samtidig var der i sommer forlydender om, at Brøndby skulle have forhørt sig hos Trabzonspor.

Derfor er de to også blevet sat i forbindelse med hinanden denne gang. Fodbolddirektør Carsten V. Jensen er dog ikke meget for at kommentere på rygterne og svarer noget vævende på spørgsmålet om Jens Stryger.

– Det er jo andre end os, der spekulerer i navne. I vil aldrig få det ud af os. Alt, hvad man kan læse i avisen, er ikke nødvendigvis forkert, men det er heller ikke nødvendigvis rigtigt. Sådan er det, siger CV.

– Så vidt jeg er orienteret, kan man ikke ringe til nogen herinde, som sidder med de ting, hvor man kan få de navne oplyst, siger Brøndbys fodbolddirektør på pressemødet ifølge bold.dk.

Ny Brøndby-cheftræner skifter kvit og frit

Stryger har kontraktudløb hos Trabzonspor i 2025, men som tidligere nævnt har der været rygter om, at danskeren kan få lov at gå gratis denne vinter.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer