2 min læsningEfter PSG-interesse: Dembélé slår fremtiden fast

Den franske storklub PSG er angiveligt på jagt efter FC Barcelonas Ousmane Dembélé. Nu skyder den franske offensivspilleren rygterne i jorden.

2 min læsning
Ousmane Dembélé vil blive i FC Barcelona og skyder rygterne om et skifte til PSG til jorden.
Foto: Pau Barrena/AFP/Ritzau Scanpix

Der er fuld gang i transfermøllen, og således er der også fuld gang i rygtebørsen, der sender spillere til nye klubber rundt om i Europa.

En af de klubber, der angiveligt holder udkig på transfermarkedet, er Paris Saint-Germain, der som bekendt ikke ligefrem mangler penge på lommen.

PSG skulle efter sigende have udset sig FC Barcelonas Ousmane Dembélé som et af transfermålene i januar. Men på trods af interessen så er sandsynligheden for et skifte, efter alt at dømme, meget lille. Det skriver den spanske avis, Sport.

Ifølge avisen har Dembélé i øjeblikket ingen intentioner om at flytte fra Barcelona.

– Jeg underskrev en ny kontrakt med Barça for fire måneder siden, og jeg er glad her, jeg vil fortsætte med at arbejde og forbedre mig i Barcelona, siger Ousmane Dembélé ifølge Sport og fortsætter:

– Jeg har det fint her, jeg er glad i Barcelona, ​​jeg kan lide mit liv her. Træneren stoler på mig, og bestyrelsen stoler også på mig.

Det tyder samtidig også på, at den catalanske storklub har et ønske om at beholde Dembélé i klubben. Således citeres præsident i FC Barcelona, Joan Laporta for at have sagt:

– Hvis PSG kommer for at hente ham (Dembélé red.)… så vil vi fortælle dem, at han ikke er til salg. Han er en af ​​de vigtigste spillere, vi har. Han har ekstraordinær fart. Han går ikke for 70 millioner euro eller for noget som helst andet beløb.

Barca-præsident slår fast: Vi henter ikke nye spillere til vinter

Ousmane Dembélé har i denne sæson spillet 22 kampe for FC Barcelona på tværs af alle turneringer. Her er det blevet til seks mål og syv assists. Dembélé er i alt noteret for 172 kampe i Barca-trøjen, siden han skiftede til klubben fra Borussia Dortmund i 2017.

Se video om Dembélés tid i FC Barcelona, hvor skader har haft stor indflydelse, øverst i artiklen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer