2 min læsningDolberg efter skifte: Robert Skov var ikke den primære årsag

Kasper Dolberg og Robert Skov er atter genforenet, efter Kasper Dolberg er skiftet til tyske Hoffenheim på en lejeaftale.

2 min læsning
Kasper Dolberg bliver holdkammerater med Robert Skov i Hoffenheim.

Kasper Dolberg og Robert Skov kender hinanden særdeles godt.

De to danske landsholdsspillere fik deres fodbolduddannelse på Silkeborg IF’s diverse ungdomshold i mange år sammen.

Derudover har de selvfølgelig haft fornøjelsen af hinanden på det danske landshold gennem de senere år, og nu bliver de så atter holdkammerater på klubplan.

Det gør de, fordi det mandag blev bekræftet, at Kasper Dolberg tager på et lejeophold i tyske Hoffenheim, hvor Robert Skov har sin daglige gang.

Robert Skov var da heller ikke helt uden indflydelse, da Kasper Dolbergs overvejelser om Hoffenheim blev gjort.

Det fortæller den blonde angriber til Badische-Zeitung.

– Jeg vil ikke sige, at han (Robert Skov, red.) var den primære årsag til mit skifte, men da jeg hørte om Hoffenheims interesse, så talte jeg selvfølgelig med Robert Skov først. Han havde kun positive ting at sige om klubben, lyder det fra Kasper Dolberg.

Kasper Dolberg bliver lejet ud til Hoffenheim fra sydfranske Nice, efter han netop er kommet tilbage fra et mindre lykkeligt lejeophold i spanske Sevilla.

Officielt: Dolberg skifter til tysk fodbold

Selvom det hele virker en anelse tumultarisk i Dolberg-lejren for tiden, så har den 25-årige angriber altså ikke besluttet sig for om målet er at blive i Hoffenheim, når lejeopholdet slutter.

– Jeg er her i seks måneder, og så må vi se, hvad der sker. Selvfølgelig vil jeg gerne finde et sted, hvor jeg kan vokse, score mål og præstere, hvilket jeg tror på, at jeg kan.

Udover Robert Skov, bliver Kasper Dolberg også holdkammerater med danske Jacob Bruun Larsen i Hoffenheim.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer