1 min læsningYderligere vanskeligheder udsætter Ronaldo-debut i Saudi-Arabien

Ifølge kilder fra Al Nassr overskrider klubben med Ronaldos tilkomst kvoten for udlændinge i truppen, så verdensstjernen ikke kan registreres.

1 min læsning
Cristiano Ronaldos debut for Al Nassr lader vente på sig.
Foto: Jorge Ferrari/AFP/Ritzau Scanpix

Først stod en karantæne i vejen for verdensstjernens debut for Al Nassr.

Nu viser det sig, at yderligere omstændigheder sætter en stopper for Cristiano Ronaldos debut for den saudiarabiske klub.

Anonyme kilder fra klubben kan ifølge nyhedsbureauet AFP meddele, at klubben overskrider kvoten for antallet af udlændinge i truppen med portugiserens tilkomst.

– Al Nassr har ikke registreret ham endnu, fordi der ikke er plads til endnu en udenlandsk spiller, fortæller en kilde ifølge medier Barron’s til AFP.

– En udenlandsk spiller skal forlade klubben for at registrere Ronaldo enten ved et salg eller ved at opløse spillerens kontrakt efter gensidig aftale, fortæller kilden.

Reglerne i den saudiarabiske liga tillader klubberne at have otte udlændige i truppen, og med købet af Ronaldo har Al Nassr nu ni.

Medier: Liverpool-stjerne kan følge Ronaldo – modtager bud fra Saudi-Arabien

Udover Ronaldo råder klubben over flere kendte navne fra europæisk fodbold. Herunder spillere som den tidligere Arsenal-keeper David Ospina og brasilianske Luiz Gustavo.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer