2 min læsningRonaldo-bommert bider ham i halen: Må ikke spille i ny klub endnu

Cristiano Ronaldo blev præsenteret i sin nye klub, Al Nassr, tirsdag aften. Han må dog væbne sig med tålmodighed, før han kan få sin debut - noget, der tilsyneladende godt kunne komme som en overraskelse for ham selv.

2 min læsning
Cristiano Ronaldo har stadig karantæne, selvom han nu spiller i Al Nassr og ikke Manchester United.

Fortiden har det med at indhente.

Det må Cristiano Ronaldo sande, efter han tirsdag aften blev præsenteret i sin nye klub, Al Nassr.

Således var Ronaldo involveret i en ikke særlig gennemtænkt hændelse, da han tilbage i foråret slog en telefon ud af hånden på en ung Everton-fan.

Episoden udspillede sig umiddelbart efter slutfløjt, efter Manchester United netop havde tabt 1-0 til Everton.

Selvom det skete helt tilbage i foråret, så er det den episode, der nu er kommet tilbage og bider Cristiano Ronaldo i halen.

Således har det engelske fodboldforbund, FA, sidenhen valgt at straffe Ronaldo med to dages spillekarantæne for hændelsen. En straf, som man først nåede frem til efter Cristiano Ronaldo fik revet sin kontrakt over i Manchester United i november.

Medie: Ronaldo og superagent går hver til sit

Men hvis Cristiano Ronaldo troede, at det at skifte – ikke bare klub, men også liga og kontinent – ville være nok til at slippe for karantænen, så tager han altså fejl.

Således foreskriver FIFA’s regler, at enhver straf uddelt af et forbund, som man tidligere spillede under men endnu ikke har udstået, skal håndhæves af spillerens nye forbund. Det skriver blandt andre engelske The Sun.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Med andre ord, så skal Cristiano Ronaldo altså stadig igennem to spilledages karantæne, selvom han er skiftet til saudiarabisk fodbold.

Så meget tjener Cristiano Ronaldo i Saudi Arabiske Al-Nassr

Noget tyder på, at det kommer som en overraskelse for Cristiano Ronaldo selv, hvis karantænen fortsat rammer ham i Al Nassr.

I hvert fald meldte han sig så sent som tirsdag klar til at spille for sin nye klub, der har en kamp mod Al Ta’ee torsdag.

Den fortsatte karantæne betyder, at Cristiano Ronaldo tidligst kan få sin debut mod Ettifaq den 21. januar i stedet.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer