1 min læsningMedie: Chelsea vil snyde Arsenal for stortalent

Arsenal har ifølge flere medier længe været forrest i kapløbet, men nu forsøger Chelsea angiveligt at gøre deres for, at Mykhailo Mudryk ender i den blå del af London.

1 min læsning
Soccer Football - Champions League - Group F - Celtic v Shakhtar Donetsk - Celtic Park, Glasgow, Scotland, Britain - October 25, 2022 Shakhtar Donetsk's Mykhailo Mudryk celebrates scoring their first goal REUTERS/Russell Cheyne
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Chelsea og Arsenal har gennem tiden haft nogle drabelige opgør på banen. Nu kan der udspille sig endnu et udenfor kridtstregerne.

I hvert fald går rygterne på, at en regulær budkrig kan starte mellem de to klubber, da begge London-klubber er meget interesseret i Shakhtar Donetsk-stjernen Mykhailo Mudryk.

Flere medier har igennem adskillige uger meldt, at Arsenal er en seriøs bejler til kantspilleren og de skulle også have budt på Mudryk. Ukraineren selv skulle også være interesseret i et skifte til The Gunners. Men det var inden Chelsea meldte sig ind i kapløbet.

For nu skriver det engelske medie The Athletic, at har indledt forhandlingerne med Shakhtar omkring Mudryk.

Ifølge mediet, har Chelsea snakket med Shakhtar-direktøren, Serhiy Palkin, da direktøren for tiden er i London. Han har i den forbindelse besøgt Chelsea-ledelsen for at begynde de indledende forhandlinger. Dog skulle der ikke være landet et bud fra Chelsea endnu.

Chelsea-manager giver sit standardsvar: Sådan bliver transfervinduet

Arsenal skulle dog stadig være meget interesseret, men er endnu ikke nået til enighed med den ukrainske storklub omkring prisen på deres helt store profil.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer