1 min læsningNy FCK-kant om skiftet: Det var tid til en ny udfordring

Diogo Goncalves ser efter flere gode år i Benfica frem til at prøve nye udfordringer med skiftet til F.C. København.

1 min læsning
Diogo Goncalves glæder sig over skiftet til F.C. København.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Rygterne har svirret længe og torsdag blev det så bekræftet.

F.C. København henter 25-årige Diogo Goncalves i portugisiske Benfica på en fire-årig aftale.

En spændende ny udfordring, der glæder den nye portugisiske FCK-spiller. Efter et langt ophold i Benfica var det nemlig tid til at kigge sig om efter nye udfordringer.

– Jeg har haft mange gode år i Benfica, men det var tid til en ny udfordring for mig, fortæller Goncalves til FCK’s hjemmeside.

Portugiseren har spillet i Benfica siden 2019 og har tidligere været udlejet til Nottingham Forest. Nu ser han frem til at få lov at repræsentere ‘en stærk og ambitiøs klub’ som FCK.

– F.C. København har gennem mange år gjort sig fortjent til at være en respekteret klub i Europa. De har fremlagt klubbens planer for mig, og jeg har haft en god og åben dialog med Jacob Neestrup og Peter Christiansen, siger portugiseren.

Medie: FCK har Superliga-stjerne på blokken

Ikke blot spillet på banen har imponeret Goncalves i forbindelse med skiftet til de danske mestre. Også aktiviteten på lægterne er noget, han ser frem til at opleve.

– Jeg har set en masse videoer af holdet og den atmosfære, der er især i Parken, og det ser jeg frem til at opleve.

I sin tid i Benfica nåede Goncalves at spille 98 kampe for den portugisiske storklub, hvori han scorede tre mål og lagde op til ti af slagsen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer