1 min læsningDani Alves anklaget for seksuelt overgreb

Verdens mest vindende fodboldspiller, brasilianske Dani Alves, er blevet anklaget for seksuelt overgreb på en natklub i Barcelona i sidste uge.

1 min læsning
Den brasilianske fodboldspiller, Dani Alves, er blevet anklaget for seksuelt overgreb på en natklub i Barcelona dagen før nytårsaften.
Foto: Pedro Nunes/Reuters/Ritzau Scanpix

Den tidligere FC Barcelona, Juventus og Paris Saint-Germain-spiller, Dani Alves, er blevet anklaget for seksuelt overgreb.

Overgrebet skulle have fundet sted på natklubben Sutton i Barcelona, det bekræfter catalansk politi ifølge ESPN til nyhedsbureauet EFE.

EFE beretter, at en kvinde har fortalt politiet, at Dani Alves rørte hende under tøjet og uden accept den 30. december, og en undersøgelse af sagen er således fortsat igang.

Efter hændelsen forklarede kvinden situationen for natklubbens sikkerhedspersonale, hvorefter det lokale politi blev informeret, og de foretog efterfølgende vidneafhøringer.

39-årige Dani Alves var i Barcelona efter Brasiliens exit fra VM i Qatar. Her havde han op til slutrunden trænet med FC Barcelonas B-hold.

Den brasilianske back er nu tilbage i Mexico, hvor han repræsenterer klubben Pumas UNAM. En klub han har spillet for siden juli.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer