2 min læsningBoilesen melder ud om skade: Føler mig som et normalt menneske igen

Midt på efteråret sluttede fodboldåret for Nicolai Boilsen, da han pådrog sig en slem knæskade i en kamp mod Brøndby. FCK-stopperen giver nu en status på skadesforløbet.

2 min læsning
Hvornår kan Nicolai Boilesen spille igen, hvor lang tid er Boilesen skadet?

Mens langt størstedelen af FCK-spillerne havde første træningsdag efter juleferien onsdag, er situationen en anden for Nicolai Boilesen.

Den så ofte uheldige og skadesplagede midtstopper pådrog sig således en knæskade midt på efteråret i en kamp mod Brøndby IF.

Kort tid efter blev han meldt ude i resten af efteråret, og han er altså ikke kommet sig helt i løbet af vinterpausen.

Faktisk har der ikke rigtig været tale om ferie for Nicolai Boilesen, der i stedet har fulgt sin genoptræningsplan for at blive klar igen.

Det fortæller han i en podcast på FCK’s egen hjemmeside.

– Det er også i orden. Der er lagt en plan for mit genoptræningsforløb, og der passede det bedst, hvis jeg blev ved med at træne i løbet af ferien – så det har jeg gjort.

– Man må jo tage de små glæder og de små sejre, og lige nu er både skinne og krykker for længst blevet kastet væk, og det begynder at se normalt ud, når jeg går. Så det er altid noget.

– Men ja, det er et langt og sejt forløb, men jeg er nu nået til et punkt, hvor jeg føler, at jeg er et normalt menneske igen, siger Nicolai Boilesen.

Medie: FCK har Superliga-stjerne på blokken

Nicolai Boilesen fortæller videre, at han fortsat ikke er så langt i genoptræning, at han må løbe endnu.

Til gengæld er han begyndt at kunne styrketræne låret omkring det skadede knæ, hvor han naturligvis har mistet en hel del muskelmasse.

F.C. København meldte tilbage i efteråret ud, at Nicolai Boilesen forhåbentlig ville være i stand til at spille igen efter vinterpausen.

F.C. København spiller sin første officielle kamp i det nye år den 19. februar, hvor man gæster Silkeborg IF i Superligaen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer