1 min læsningAaB-profil: Ambitionen skal være at vinde

AaB-profilen Pedro Ferreira sætter ord på opstartstræningen i den nordjyske klub. Her mener han blandt andet, spillernes ambition i hver eneste opgave skal være at vinde.

1 min læsning
AaB's Pedro Ferreira mener, at man skal gå efter at vinde ved enhver opgave.

AaB-truppen er tilbage efter vinterpausen.

Efter et stærkt kritisabelt efterår i Superligaen, skal den nordjyske klub nu forsøge at få rettet op i foråret. Noget, der sandsynligvis starter på træningsbanen.

Skal man tage AaB’s Pedro Ferreiras ord for gode varer, så ser det da også ud til, at det går i den rigtige retning for Superligaens aktuelle 11. plads.

– Især kommunikationen var god, og det er et godt tegn. Vi stiller store krav til hinanden og kræver noget af hinanden, og det er kun positivt. Det viser, at vi er klar til et vigtigt forår, siger Pedro Ferreira efter årets første AaB-træning til klubbens egen hjemmeside.

Pedro Ferreira fortæller videre, at det bliver vigtigt at få det fysiske på plads inden sæsonstart, ligesom han ser frem til en træningslejr, der forhåbentlig kan bringe truppen tættere sammen.

– Det er vigtigt, at vi alle arbejder for hinanden, og at vi går ind til hver eneste opgave med ambitionen om at vinde.

Erik Hamrén vil forbedre kvaliteten i AaB: Kræver sammenhold, stærk filosofi og nyt blod

Med fem kampe tilbage af grundspillet har AaB lige nu syv point op til Brøndby IF på den rigtige side af nedrykningsstregen.

AaB åbner Superligaen den 17. februar, hvor AGF kigger forbi.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer