2 min læsningThomas Frank og Brentford slipper med skrækken: Profil ser ud til at blive klar til Liverpool-opgør

Brentford ser angiveligt ud til at slippe med skrækken, da en af holdets største profiler ser ud til at blive klar til mandagens opgør mod Liverpool.

2 min læsning
Ivan Toney skade Liverpool Brentford.
Foto: Andrew Boyers/Reuters/Ritzau Scanpix

Der er fuld tryk på Premier League-fodbolden i de første dage af det nye år.

Selvom Chelsea søndag lukkede den seneste Premier League-spillerunde mod Nottingham Forest, så sparkes en ny spillerunde allerede i gang mandag aften, når Thomas Franks Brentford tager i mod Liverpool på Brentford Community Stadium.

Og det tætte kampprogram har skabt bekymring for Brentford, som i det seneste Premier League-opgør mod West Ham måtte se en af holdets største profiler blive båret fra banen med en skade.

Således måtte klubbens skarpe angriber, Ivan Toney, som har nettet fire gange i klubbens seneste tre Premier League-kampe, forlade banen med en knæskade, der øjensynligt så værre ud i momentet, end det i virkeligheden var.

Den danske Brentford-manager, Thomas Frank, kan nemlig frem mod mandag aftens opgør mod Liverpool fortælle, at Toney formentligt vil være spilleklar.

– Der er gode nyheder i forhold til Ivan (Toney red.). Der er ikke tale om en væsentlig skade. Det er potentielt muligt, at han kan være klar til at spille i morgen (mandag mod Liverpool red.).

– Der er ikke noget galt med knæet. Uden at gå for meget i detaljer, er der tale om noget omkring musklen – et slag. Han har ikke deltaget i træningen (søndag red.), så lad os se i morgen (mandag red.).

Journalist: Brentford vil lave en “Brentford-special” og hente Toney-erstatning

Kampen mellem Brentford og Liverpool sparkes i gang mandag aften klokken 18:30. Et opgør der kan følges på TV3+ og Viaplay.

Se den fulde stilling i Premier League herunder

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer