Premier League

Thomas Frank og Brentford slipper med skrækken: Profil ser ud til at blive klar til Liverpool-opgør

Brentford ser angiveligt ud til at slippe med skrækken, da en af holdets største profiler ser ud til at blive klar til mandagens opgør mod Liverpool.

Ivan Toney skade Liverpool Brentford.
Foto: Andrew Boyers/Reuters/Ritzau Scanpix

Der er fuld tryk på Premier League-fodbolden i de første dage af det nye år.

Selvom Chelsea søndag lukkede den seneste Premier League-spillerunde mod Nottingham Forest, så sparkes en ny spillerunde allerede i gang mandag aften, når Thomas Franks Brentford tager i mod Liverpool på Brentford Community Stadium.

Og det tætte kampprogram har skabt bekymring for Brentford, som i det seneste Premier League-opgør mod West Ham måtte se en af holdets største profiler blive båret fra banen med en skade.

Således måtte klubbens skarpe angriber, Ivan Toney, som har nettet fire gange i klubbens seneste tre Premier League-kampe, forlade banen med en knæskade, der øjensynligt så værre ud i momentet, end det i virkeligheden var.

Den danske Brentford-manager, Thomas Frank, kan nemlig frem mod mandag aftens opgør mod Liverpool fortælle, at Toney formentligt vil være spilleklar.

– Der er gode nyheder i forhold til Ivan (Toney red.). Der er ikke tale om en væsentlig skade. Det er potentielt muligt, at han kan være klar til at spille i morgen (mandag mod Liverpool red.).

– Der er ikke noget galt med knæet. Uden at gå for meget i detaljer, er der tale om noget omkring musklen – et slag. Han har ikke deltaget i træningen (søndag red.), så lad os se i morgen (mandag red.).

Journalist: Brentford vil lave en “Brentford-special” og hente Toney-erstatning

Kampen mellem Brentford og Liverpool sparkes i gang mandag aften klokken 18:30. Et opgør der kan følges på TV3+ og Viaplay.

Se den fulde stilling i Premier League herunder

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P