1 min læsningSpansk avis: Real Madrid har planlagt Bellinghams skifte

Jude Bellingham er med al sandsynlighed fortid i Borussia Dortmund til sommer, og ifølge Marca har Real Madrid lagt en plan, der vil sikre dem stjernespilleren.

1 min læsning
Efterspørgslen på Jude Bellingham er steget markant efter VM, og ifølge Marca har Real Madrid en plan for teenagerens skifte.
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Han var eftertragtet inden, men VM-slutrunden har for alvor sat skub efterspørgslen.

Jude Bellingham er måske en af det mest profillerede spillere i verden, hvis man som klub vil sikre midtbanen de næste mange år frem.

Video: Bellingham til januar? – Se Jürgen Klopps reaktion

Den 19-årige englænder, der er på kontrakt i tyske Borussia Dortmund, er rygtet kraftigt til nogle af Europas største destinationer – heriblandt Liverpool og Real Madrid.

Og ifølge den spanske avis Marca har den spanske kongeklub planlagt, teenagerens rute ind i klubben.

Real Madrid har angiveligt været i konktakt med Bellingham i mere end et år, hvor man blandt andet agerede katalysator på, at midtbanespilleren ikke forlængede med Dortmund.

Nu er missionen at opretholde forholdet til Bellingham, for så at hente ham til Real Madrid til sommer. Kongeklubben skulle angiveligt føle sig selvsikre på, at planen holder.

Ligesom med Erling Haaland i sommer, har Borussia Dortmund angiveligt foræret Jude Bellingham fuld rådighed over, hvor næste destination i karrieren bliver

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer