3F Superligaen

Medie: Denne dansker er i spil til cheftræner-jobbet i Brøndby

Brøndby er på jagt efter en ny cheftræner. Og nu skulle en gammel kending angiveligt være havnet på bordet over potentiel cheftræner-emner.

Jesper Sørensen i spil til cheftræner-job i Brøndby.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Det er efterhånden lang tid siden, at Brøndby og Niels Frederiksens veje skiltes, og klubben fra Vestegnen begyndte jagten på en ny cheftræner.

Jagten efter den rette person til jobbet har nu efterhånden strukket sig over en periode på omkring halvanden måned.

Men hvem bliver den kommende cheftræner i Brøndby IF? Det kan angiveligt blive en dansker med en fortid i netop Brøndby. Det skriver Ekstra Bladet fredag eftermiddag.

Ifølge mediet spøger en gammel kending i form af den nuværende danske U21-landstræner, Jesper Sørensen, nemlig i kulissen.

Ifølge mediet skulle Jesper Sørensens kendskab til Brøndby være stærkt medvirkende til, at han nu anses som værende i spil til det ledige cheftræner-sæde.

Mediet melder intet om konkret dialog mellem parterne med videre.

Jesper Sørensen besad stillingen som assistenttræner i Brøndby fra juli 2019 til december 2021 og har derfor haft fingrene i dejen i Brøndby over en længere periode, før han i sommeren 2021 overtog stillingen som U21-landstræner. Her har han sidenhen forlænget sin aftale, som nu gælder frem til sommeren 2024.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P