3F Superligaen

Brøndby melder ud: Sådan fordeler aktierne sig efter GFHs købstilbud er afsluttet

Fredag eftermiddag har Brøndby meldt ud, hvordan aktiefordelingen i klubben ser ud, efter GFHs købstilbud er afsluttet.

Brøndbys logo

Superliga-klubben Brøndby har netop offentliggjort en fondbørsmeddelelse, efter klubben har afsluttet købstilbuddet fra Global Football Holdings.

I den forbindelse har klubben offentliggjort, hvordan ejerandelen i klubbens aktier fremover vil fordele sig.

Det skriver klubben på sin hjemmeside.

Fremover vil GFH eje lige over 50 procent af aktierne i klubben, og vil dermed eje den suverænt største andel af Brøndby.

Samtidig vil klubbens bestyrelsesformand, Jan Bech Andersen, efter det afsluttede købstilbud fra Global Football Holdings, fremadrettet eje cirka 10 procent af aktierne i Brøndby IF.

De resterende 40 procent af aktierne ejes fortsat af en bred aktionærkreds bestående primært af mindre aktionærer.

Brøndby-boss om trænerjagtens sidste proces: Folk med og uden dansk pas er i spil

Jan Bech Andersen fortæller om dagens udmelding:

– Resultatet af købstilbuddet gik som forventet. Vi ønskede os en bred og engageret aktionærkreds og derfor glæder det os, at langt størstedelen af vores mange aktionærer valgte at fastholde deres aktier. Min ejerandel vil fremadrettet være på omkring de 10%, som kan øges til ca. 15% ifm. det konvertible lån, og som planlagt fortsætter jeg i rollen som bestyrelsesformand.

– I morgen er det nytårsaften, og vi træder ind i 2023. Om nogle få måneder vil det dermed være ti år siden, at vi kun med nød og næppe undgik ikke bare nedrykning, men også en potentiel økonomisk nedtur, som meget vel ville have kostet klubbens liv. Vi har brugt de sidste mange år på med slid og slæb at gribe forretningen og få os tilbage i vatter, hvilket vi er lykkedes med, men vi er stadig ikke tilbage i toppen af dansk fodbold, hvor vi som klub ser os selv.

Skifte med Brøndby-spiller afvises: Ingenting i de rygter

– Nu står vi her i dag og kigger i stedet ind i en fremtid, hvor vi med GFH som partner har fået muligheden for at investere yderligere i vores talenter, førsteholdstrup, medarbejdere, partnere og i vores fans, så vi igen kan spille med om mesterskaber og række ud efter gruppespil hver sæson. Det glæder mig utrolig meget, og det kunne vi ikke have gjort alene.

– Jeg vil gerne slutte af med at ønske alle et rigtig godt nytår og masser af succes til os alle i 2023.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P