2 min læsningSIF-profil kan være på vej væk: Så finder vi nye løsninger

Sebastian Jørgensen blev sidst i november rygtet til Serie A, og skulle det ende med et salg af Silkeborg-profilen, så er cheftræner Kent Nielsen fortrøstningsfuld i forhold til at finde løsning.

2 min læsning
Kent Nielsen, Silkeborg IF, Superligaen, Sebastian Jørgensen på vej til Serie A?

Sebastian Jørgensen havde en forrygende sæson i 2021/2022.

Efter en mere anonym begyndelse på indeværende sæson i efteråret, genfandt den unge SIF-kant løbende forrige sæsons tårnhøje niveau. Han blev atter kampafgørende for Silkeborg IF.

I slutningen af november begyndte rygterne så at florere om et skifte. Et skifte, der vil sende Sebastian Jørgensen fra Superligaen til Serie A – nærmere bestemt Bologna.

Cheftræner i Silkeborg IF, Kent Nielsen, tager dog den potentielle afsked med sin unge profil med ophøjet ro.

– Vi blev lidt spurgt om det samme, da Rasmus Carstensen og Nicolai Vallys røg. Og som jeg også sagde, så bruger vi måske lidt mere energi og ressourcer på at finde ud af, hvordan vi så skal få det bedst mulige ud af det – enten ved at hente noget eller arbejde med det, vi har.

– Sebastian har haft en stærk afslutning på efteråret. Hans efterår var ikke så stærkt i starten, men han er kommet rigtig stærkt tilbage.

– Men det er jo ikke noget, vi spekulerer så meget over. Hvis det sker, så sker det – og så finder vi nogle nye løsninger. Det har vi gjort før, siger Kent Nielsen til campo.dk.

SIF-kaptajn drømmer stadig: Det skal til at være

Sebastian Jørgensen fortalte i efteråret til campo.dk, at han drømmer om at teste sig af andetsteds.

– Selvfølgelig har jeg da ambitioner og drømme. Og jeg håber da også, at jeg på et tidspunkt kan prøve mig af på en højere hylde, og har også drømme om at komme til udlandet på et tidspunkt, lød det dengang, hvor han dog i samme ombæring gav udtryk for, at han ikke har synderligt travlt med at komme afsted.

Sebastian Jørgensen har i denne sæson scoret otte mål og lavet tre assists på tværs af alle turneringer.

Du kan se interviewet med Kent Nielsen i videoen øverst i artiklen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer