3 min læsningEriksen om VM-skuffelse: Det tager tid at komme ovenpå

Christian Eriksen er retur i Manchester United ovenpå et skuffende dansk VM. Midtbanespilleren indrømmer, det tager tid mentalt at fordøje den danske præstation.

3 min læsning
Christian Eriksen mener, at spillet i Manchester United gør det nemmere at komme sig ovenpå VM-skuffelsen
Foto: Oli SCARFF / AFP

Danmark leverede et VM til dumpekarakter.

Det har også påvirket holdets midtbanegeneral Christian Eriksen, der fortæller, at det tager tid at lægge skuffelsen ved VM bag sig.

Men spillet og resultaterne i Manchester United hjælper på humøret for danskeren, der leverede en flot assist i 3-0 sejren over Nottingham Forest tirsdag.

Christian Eriksen ville helst være blevet lidt længere i Qatar, end det blev tilfældet, da han og resten af det danske landshold måtte tage afsked med blot et enkelt point efter tre kampe.

Christian Eriksen efter VM-exit: En kæmpe skuffelse

Derfor har det hjulpet Eriksen, at VM-pausen har været kort, og at han hurtigt har kunnet komme i ilden igen for Manchester United, fortæller han i interviewet til Viaplay, som du kan se øverst i artiklen.

– Det positive har vel været, at den har været kort (pausen, red.). Når man kommer tilbage igen, så er man selvfølgelig nede og skal bruge nogle dage. Men efterfølgende er du ikke lang tid nok væk til at komme ud af form. Så på den måde var det måske positivt. Når man ser på Varane (fransk VM-spiller, red.), der har trænet et par gange og stadig er klar til kamp – sådan var det også for mit vedkommende, siger Christian Eriksen og fortsætter:

– Mentalt efter et skuffende VM så tager det dog lidt tid lige at komme ovenpå igen. Men når man kommer tilbage her, og vi spiller, som vi gør, og det går, som det gør, så er det nemt at falde ind igen.

Highlights: Eriksen-assist og Rashford-mål da United sejrede over Nottingham Forest

Det er da også gået ganske godt for den danske midtbanespiller og resten af United-holdet efter VM’s afslutning.

Eriksen scorede i Uniteds 2-0 sejr over Burnley i Carabao Cup’en i onsdags, og i går var han hjernen bag en indøvet hjørnesparkskombination, der assisterede Marcus Rashfords 1-0 mål i den samlede 3-0 sejr hjemme over Nottingham Forest i Premier League.

Highlights: Eriksen på pletten i United-sejr

Manchester United ligger på en øjeblikkelig femteplads i Premier League og skal i næste runde møde Wolverhampton ude lørdag den 31. januar. Der er kick off klokken 13.30, og du kan se opgøret på 3+ og Viaplay.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer