1 min læsningHighlights: Eriksen på pletten i United-sejr

Manchester United tog hjemme på Old Trafford i mod Burnley i Carabao Cuppen i en kamp, hvor Christian Eriksen trak overskrifter.

1 min læsning
Soccer Football - Carabao Cup - Round of 16 - Manchester United v Burnley - Old Trafford, Manchester, Britain - December 21, 2022 Manchester United's Christian Eriksen celebrates scoring their first goal with teammates Action Images via Reuters/Phil Noble EDITORIAL USE ONLY.No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation.No use in betting, games or single club /league/player publications. Please contact your account representative for further details.

Manchester United spillede onsdag deres første betydende kamp efter VM mod Burnley i Carabao Cup.

United havde et ganske stærkt hold med, hvor blandt andre Christian Eriksen, Casemiro, Bruno Fernandes og Marcus Rashford alle var med fra start efter, at de var hjemvendt efter tidligt VM-exit.

Netop danske Eriksen bragte United i front, da han fra klods hold sparkede bolden i nettet efter et godt og hårdt indlæg fra Aaron Wan-Bissaka. Efter pausen gjort Rashford det til 2-0 efter en lille times spil, da han afsluttede en flot solotur med et tørt hug. Derefter stoppede United stort set med at spille og Burnley havde flere gode muligheder for at komme tilbage i opgøret, men udnyttede dem ikke.

Det forblev derved 2-0 til De Røde Djævle, der kan se frem imod endnu et opgør i cup-turneringen. Lodtrækningen til næste runde finder sted efter Manchester City har spillet mod Liverpool torsdag aften.

Her er Jon Dahl Tomassons drenge fra Blackburn dog ikke at finde i bowlen, efter de onsdag aften tabte 1-4 hjemme mod Nottingham Forest.

Manchester United 1-0 Burnley, Eriksen, 27′:

Manchester United 2-0 Burnley, Rashford, 57′:

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer