Highlights: Eriksen-assist og Rashford-mål da United sejrede over Nottingham Forest

Manchester United kom ikke i aktion på Boxing Day, og måtte i stedet vente til tirsdag med at tage hul på Premier League efter den lange VM-pause.

Manchester United - Nottingham Forest highlights, højdepunkter Premier League.

Manchester United tog tirsdag aften hul på Premier League på ny, da Nottingham Forest gæstede Old Trafford.

Her blev det til en 3-0-sejr for hjemmeholdet.

Kampen blev mere eller mindre lukket i løbet af tre minutter i første halvleg, da Christian Eriksen i det 20. minut fandt frem til Marcus Rashford i en indøvet hjørnesparkskombination.

Blot tre minutter efter Rashfords 1-0-mål var han så afgørende igen, da han stod for assisten til Anthony Martials scoring.

Stilingen 2-0 holdt næsten hele vejen hjem, men med tre minutter tilbage af den ordinære spilletid kom Fred også på tavlen, da han lukkede og slukkede med sit mål til 3-0.

Se kampens statistikker og højdepunkter under reklamen.

Manchester United 1-0 Nottingham Forest (Marcus Rashford, 20′):

Manchester United 2-0 Nottingham Forest (Anthony Martial, 23′):

Manchester United 3-0 Nottingham Forest (Fred, 87′):