2 min læsningVideo: Bellingham til januar? – Se Jürgen Klopps reaktion

Jude Bellingham er formentlig en af verdens mest ombejlede spillere i øjeblikket, men Liverpool-manager Jürgen Klopp havde kun et stort grin til overs for rygter, der sender Bellingham til Liverpool til januar.

2 min læsning
Liverpool-manager Jürgen Klopp havde kun grin til overs for de rygter, der sender Jude Bellingham til Liverpool til januar.
Foto: Ed Sykes/Reuters/Ritzau Scanpix

Liverpools mange fans skal formentlig ikke sætte næsen op efter at se Jude Bellingham i klubben fra Merseyside til januar.

I hvert fald blev Liverpool-manager, Jürgen Klopp, på et pressemøde spurgt ind til et eventuel køb af Dortmund-englænder til januar, og det spørgsmål havde tyskerne kun grin til overs for.

Liverpool-manageren lod til at være en smule forundret over selve spørgsmålet.

– Jeg er den forkerte person. Fra den købende eller sælgende side? Jeg er den forkerte person at spørge. Du er nødt til at spørge andre folk om det, lød det fra Klopp, der dog gerne ville kommentere på januars transfervindue helt generelt.

– Januar er, i vores situation, et vindue, hvor vi fra den sportslige side altid er klar. Sådan er det. Det står klart, hvilke ideer vi har, og hvilke ting vi har brug for, men resten ligger ikke 100 procent i vores hænder, og vi arbejder altid med det, vi har, og det vil ikke ændre sig, lød det fra Jürgen Klopp.

Den tyske manager afslørede dog også, at Liverpool-fansene nok ikke skal snooze klub-notifikationerne helt og aldeles i januar.

– Du kan formentlig forestille dig, at i vores situation kigger vi os omkring, men om der sker noget, det må vi se på, lød det således en smule kryptisk fra Jürgen Klopp.

Liverpool er i øjeblikket ganske hårdt ramt på skadesfronten, da både Naby Keita, Arthur Melo, Luis Diaz og Diogo Jota således er at finde på klubbens lazaret.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer