VM 2026

Benzemas agent forlanger svar fra Deschamps: Hvorfor bad I ham om at tage hjem?

Karim Benzemas agent forlanger en forklaring på, hvorfor hans klient forlod den franske trup under VM. Stjerneangriberen var nemlig angiveligt kampklar fra ottendedelsfinalerne.

Karim Benzemas agent langer ud efter det franske landsholds stab og Didier Deschamps for at afskrive Benzema som kampklar for tidligt udner VM.

Frankrig blev mødt med en mavepuster inden VM-slutrunden var fløjtet igang.

Karim Benzema blev skadet i de afgørende opvarmningsdage, og den franske landstræner Didier Deschamps sendte efterfølgende Ballond d’Or-vinderen hjem.

Deschamps valgte dog ikke at hente en erstatning ind i truppen, hvorfor Karim Benzema teknisk set stadig stod på Frankrigs holdkort slutrunden igennem.

Men ifølge Benzemas agent, Karim Djaziri, var det en forhastet beslutning af den franske stab – Benzema var nemlig kampklar efter gruppespillet.

– Jeg lægger dette frem nu, men inden har jeg talt med tre specialister, der bekræfter, at Benzema fra 1/8-finalerne i det mindste kunne have været klar nok til at sidde på bænken.

– Hvorfor bad I ham om at tage hjem så tidligt?, lyder det fra agenten i en besked på Twitter, der alt andet lige må være rettet direkte mod Didier Deschamps.

Benzema svinger øksen: ‘Unfriender’ tidligere landsholdskammerater

Dagen efter Frankrig tabte VM-finalen til Argentina meldte Karim Benzema ud, at han indstiller sin landsholdskarriere. Det cementerede stjerneangriberen ved blandt andet og ‘unfriende’ samtlige franske landsholdsspillere med undtagelse af dem, der befinder sig i Real Madrid.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P