1 min læsningBenzema svinger øksen: ‘Unfriender’ tidligere landsholdskammerater

Karim Benzema røg hjem fra VM grundet en skade, men siden er en konflikt med landstræner Didier Deschamp også blusset op. Det gælder angiveligt også en stor del af truppen, spekulerer medie i.

1 min læsning
Karim Benzema unfriender flere holdkammerater på det franske landshold.
Foto: Ritzau Scanpix / FRANCK FIFE / AFP

Karim Benzema og den franske landstræner, Didier Deschamps, er nok ikke lige på julekort.

Konflikten mellem den franske superstjerne og landstræner Deschamps er efterhånden veldokumenteret.

Men det skulle ikke kun være Deschamps, Benzema har problemer med. Det skulle også være store dele af den franske landsholdstrup.

Det spanske medie Marca skriver nu, at Real Madrid-spilleren har været inde og såkaldt “unfriende” flere af sine tidligere landsholdskolleger på sociale medier, 0g det er angiveligt primært nuværende og tidligere holdkammerater fra Real, der er forblevet i Benzemas netværk.

Ifølge avisen følger Benzema nu kun Real-holdkammeraterne Eduardo Camavinga, Aurelien Tchouameni samt Raphael Varane, Kylian Mbappe og Marcus Thuram.

Benzema følger også stadig sin tidligere træner, Zinedine Zidane, der er en nær ven, og som iøvrigt også rygtes til at overtage efter Didier Deschamps.

Karim Benzema stopper på det franske landshold

Benzema var i en fem-årig periode ude af det franske landshold for sin påståede rolle i en sexskandale, der involverede holdkammeraten Mathieu Valbuena.

Benzema vendte dengang tilbage til EM 2020-turneringen og sluttede som topscorer.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer