Highlights: To gange rødt blev dyrt for Crystal Palace imod Fulham

Tyrick Mitchell fik vist det røde kort efter lidt mere end en halv times spil, og da James Tomkins ligeledes så rødt efter en time, blev arbejdsbetingelserne for besværlige for Joachim Andersen og resten af Crystal Palace-mandskabet.

Crystal Palace-Fulham highlights, højdepunkter Premier League.

Både Crystal Palace og Fulham har haft et fornuftigt efterår, hvor nok især de sidstenævnte oprykkere har haft meget at smile over.

Efter halvanden måned uden kampe i Premier League, krydsede de to mandskaber mandag klinger på Boxing Day. Her endte gæsterne fra Fulham med at trække sig sejrrigt ud af opgøret med cifrene 0-3.

Fulham fik bragt sig foran efter 31 minutter, men det var ikke målet, der blev den helt store overskrift i første halvleg.

Den løb Tyrick Mitchell i stedet med blot tre minutter efter Fulhams føringsmål, da han kom alt for sent i en tackling, hvilket resulterede i et prompte direkte rødt kort.

Med 57 minutter spillet blev ondt værre, da også James Tomkins måtte forlade banen efter to gange gult. Dermed måtte Crystal Palace spille resten af kampen med ni mand på banen.

I det 71. minut kunne Fulham slå kapital af overtallet, da Tim Ream mere eller mindre lukkede og slukkede opgøret med sit mål til 2-0. 10 minutter senere blev det 3-0, da Aleksandar Mitrovic scorede kampens sidste mål.

Du kan se målene og de røde kort under reklamen.

Crystal Palace 0-1 Fulham (Bobby Reid, 31′):