Highlights: Wolves stjæler sejren dybt inde i tillægstiden i dramatisk affære mod Everton

Der stod vigtige point på spil, da Wolves mandag gæstede Everton på Goodison Park.

Højdepunkter Everton-Wolves, Premier League.

Hverken Everton eller Wolves har haft det ønskede efterår i Premier League, hvor de forud for mandagens opgør indtog henholdsvis 16. pladsen og sidstepladsen i den bedste engelske række.

Der stod derfor vigtige point på spil for begge mandskaber, i jagten på at spille sig væk fra nedrykningspladserne. Her blev det Wolves, der dybt inde i dommerens tillægstid stjal alle tre point med en 2-1-sejr.

Kampen var blot syv minutter gammel, da Evertons Yerry Mina stangede hjemmeholdet i front.

Kort tid efter opstod der så klammeri, da Diego Costa nok engang ville bidrage med lidt ekstra til underholdningen.

22 minutter inde i kampen fik Wolves udlignet til 1-1, da en tilsyneladende indøvet hjørnesparkskombination endte hos Daniel Podence, der kunne sparke bolden i mål.

Resten af kampen bød på en hårdt spillet affære, men det sidste mål lod vente på sig. Det var først fire minutter inde i den fem minutter lange tillægstid, at franske Rayan Ait Nouri gjorde det onde ved Everton.

Dermed blev det til en vaskeægte drømmedebut for Julen Lopetegui, der stod i spidsen for Wolves for første gang i Premier League.

Du kan se kampens højdepunkter og statistikker under reklamen.

Everton 1-0 Wolves (Yerry Mina, 7′):