1 min læsningAvis: Så meget vil Benfica betale for FC Nordsjællands stortalent

Andreas Schjelderup har haft et forrygende efterår i Superligaen, og et skifte til Benfica ser nu ud til at være særdeles tæt på.

1 min læsning
Andreas Schjelderup pris, FC Nordsjælland, Benfica.
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

10 mål i 17 kampe.

Det er, hvad blot 18-årige Andreas Schjelderup kan prale af at have præsteret i Superligaen i denne sæson.

Den unge nordmands præstationer er da heller ikke fløjet under radaren i udlandet, hvor Benfica meldes som den kommende destination for FC Nordsjællands stortalent.

Andreas Schjelderup har tidligere afvist at ville forlænge sin aftale med FC Nordsjælland, men Farum-klubben kan angiveligt stadig se frem til et særdeles pænt beløb for den 18-årige offensivprofil, hvis man vælger at sælge denne vinter.

Således melder den portugisiske avis A Bola, at Benfica skulle være klar til at smide 10 millioner euro her og nu, svarende til godt og vel 75 millioner kroner.

Derudover skulle den portugisiske storklub også tilbyde op til fem millioner euro yderligere i form af præstationsbaserede bonusser. Dermed kan den samlede pris altså ende på op til 110 millioner kroner.

Avis: United overhaler Liverpool i kamp om eftertragtet verdensmester

Andreas Schjelderup kom ganske gratis til FC Nordsjælland fra norske Bodø/Glimt i sommeren 2020, og i efteråret 2021 forlængede den dengang 17-årige Schjelderup sin kontrakt, som nu løber til sommeren 2024.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer