2 min læsningThomas Frank har nydt godt af pausen – tvivler på Brentford-spillerne har

Premier League-sæsonen vender tilbage efter VM-pausen og selvom Thomas Frank har nydt sin ferie, er den danske manager ikke sikker på, at pausen har kommet Brentford til gode.

2 min læsning
På det personlige plan har Thomas Frank nydt VM-pausen, men for Brentford-spillerne er sagen en anden.

2022/2023-sæsonen er ikke som de forestående.

VM i Qatar gjorde sit indtog og udsatte ligaer rundt om i verden. Heriblandt Premier League som vender stærkt tilbage på ‘Boxing Day’ den 26. december.

For den danske Brentford-manager, Thomas Frank, har sæsonens pause været et fint pusterum fra en ellers hæsblæsende hverdag på trænerbænken.

Agent raser efter Brentford-skifte: Akavet situation kan ende med januarskifte

– Pausen har været et privilegium. Jeg har ikke haft to ugers fri i seks år. Jeg har tilbragt noget tid med venner og familie, så det har været dejligt, siger Thomas Frank til Brentfords hjemmeside og fortsætter.

– Når man arbejder i denne her ubarmhjertige branche, er det godt at have fri i nogle dage. Det var virkelig værdsat.

Når det kommer til spillerne i Brentford, er den danske manager ikke skråsikker på, at VM-pausen udelukkende har været en fordel.

Brentford havde nemlig opbygget et flot momentum, inden VM stod for døren. For i sidste spillerunde slog Thomas Frank og tropperne de forsvarende engelske mestre fra Manchester City med 1-2 på Etihad.

Derfor kommer Frank med et tvetydigt svar, da han skal forholde sig til om den atypiske pause også har været positiv for Brentford-spillerne.

Video: Bellingham til januar? – Se Jürgen Klopps reaktion

– Både-og. Vi havde lige slået City, så det havde været fint, at se alle drengene tage den energi med videre og selvtilliden, som det giver. Den gode nyhed er, at det var så stor en sejr for os, og det giver os selvtillid fremadrettet, understreger den danske manager.

Brentford åbner Premier League igen mandag den 26. når de tager imod bysbørnene fra Tottenham.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer