VM 2026

Kryptisk besked fra Benzema før finale: Det interesserer mig ikke

Den franske superstjerne Karim Benzema skriver kryptisk besked før VM-finalen og puster til rygterne og ilden om en konflikt med den franske landstræner.

Karim Benzema med kryptisk besked
Foto: Ritzau Scanpix / REUTERS / Hannah Mckay

VM blev langt fra nogen stor fortælling for verdens bedste fodboldspiller, Karim Benzema.

Den farlige angriber måtte forlade den franske VM-lejr med en muskelskade, allerede før turneringen i det hele taget gik i gang.

Efterfølgende har flere medier spekuleret i en konflikt med den franske landstræner, Didier Deschamps, til hvem forholdet angiveligt skulle være alt andet end rosenrødt.

Flere internationale medier har skrevet om sure miner hos Deschamps, der havde forventet at blive takket i Benzemas tale ved Ballon d’Or overrækkelse tidligere på året, hvilket ikke skete.

Siden under turneringen i Qatar er der blevet spekuleret i, om Karim Benzema ville vende tilbage til landsholdslejren før finalen. Et faktum den franske landstræner ikke ønskede at kommentere på ved Frankrigs pressemøde.

– Det svarer jeg ikke på. Næste spørgsmål, tak, lød det fra Deschamps.

Frankrigs præsident Emmanuel Macron har inviteret alle landsholdsspillere, som ikke kunne være en del af slutrunden, til Qatar og til finalen. Det inkluderer blandt andre Karim Benzema, Paul Pogba og Christopher Nkunku.

Medie erfarer: Benzema har taget en beslutning om potentiel Qatar-retur

Men man skal nok ikke forvente at se Benzema til finalen søndag. På Instagram har han publiceret den klare besked:

– Jeg er ikke interesseret.

Franske medier skriver ligeledes om, at landsholdslegende Zinedine Zidane, som er gode venner med Benzema, også skulle havde afvist invitationen til at deltage ved VM-finalen søndag i Qatar.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P