1 min læsningArsenal-profil har opskriften: Gør dette – så bliver man aldrig træt fysisk

Oleksandr Zinchenko har godt fem års erfaring i Premier League. Undervejs har han fundet opskriften på altid at have fysikken med sig.

1 min læsning
Arsenals venstreback Oleksandr Zinchenko kender opskriften på, hvordan man som fodboldspiller aldrig løber tør for fysisk energi.

Arsenal efterspurgte en profil på venstrebacken – og det fik de.

Efter fem sæsoner på det dominerende hold fra Manchester City skiftede Oleksandr Zinchenko til The Gunners fra det nordlige London.

Hos mesterholdet fra Manchester fik den 26-årige ukrainer en række erfaringer med sig. Blandt andet opskriften på aldrig at løbe tør for energi.

– Det jeg har set i fortiden er, at hvis man har den rette attitude og den rette opførsel på og uden for banen, så kan man ikke blive fysisk træt. Man kan kun blive træt i hovedet. Alt sker oppe i hovedet, siger Zinchenko til Arsenals hjemmeside.

Det kan lyde såre simpelt, men bag Arsenal-backens recept ligger en livsstil ned til mindste detalje.

– Hvis man gør alt i sine rutiner rigtigt – sin søvn, mad, passer på sig selv og gør alt for at holde kroppen frisk – så kan man ikke blive træt fysisk.

Thomas Frank har nydt godt af pausen – tvivler på Brentford-spillerne har

Oleksandr Zinchenko fik en fremragende start på tilværelsen i Arsenal, men skader henover efteråret har holdt ham ude på bænken. Derfor har ukraineren blot spillet syv Premier League-kampe i de rød-hvide farver i denne sæson.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer