3F Superligaen

Journalist: Brøndby vil hente én til hver kæde

I første omgang skal de have styr på en ny cheftræner, men når han er på plads, går jagten i Brøndby ind på forstærkninger til alle tre kæder.

I Brøndby skal de allerede i januars transfervindue have en spiller ind til hver kæde. Spillere der alle skal være ’performance-spillere'.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Brøndby står i skrivende stund uden en cheftræner.

Den del skal de have styr på, og derefter kommer der til at ske ting og sager på transfermarkedet.

Faktisk har Brøndby ambitioner om at tilføre nyt blod til både forsvars-, midtbane- og angrebskæden. Det forklarer BT’s transferjournalist Farzam Abolhosseini til Eurosport.

– På spillersiden, når man har fundet træneren, så går man faktisk efter at forstærke sig i hver kæde; En god spiller. Det Niels Frederiksen yndede at kalde en ’performance-spiller’. Op til tre spillere – én til hver kæde, lyder det fra Abolhosseini.

Her bliver der i første omgang peget i retning af sommerens tre nyindkøb i form af Daniel Wass, Nicolai Vallys og Ohi Omoijuanfo, der kvalitetsmæssigt bliver Brøndbys pejlemærke.

Særligt på midtbanen er der brug for nye kræfter, og det kan sætte gang i lidt af en rokade.

– En central midtbanespiller vil de gerne have. En leder der kan støtte op om holdet sammen med Daniel Wass, for ham vil man gerne have rykket op, og så ligger det lige til højrebenet, at man også henter en ny højreback, så Daniel Wass ikke skal derned.

Sportsøkonom om Brøndby-salg: Nye ejere kommer for at tjene penge gennem sportslig værdi

Netop på højrebacken er Brøndby allerede talmæssigt godt repræsenteret. Men hvis Daniel Wass er ude af højrebacks-ligningen, og Kevin Mensah fortsat er skadet, så er der kun to alternativer, og har ikke ligefrem begejstret.

– [Sebastian] Sebulonsen skal ikke være i Brøndby, og jeg tror også, der kommer til at ske noget med [Jens Martin] Gammelby, så det er en position, hvor jeg er rimelig sikker på, at Brøndby henter forstærkninger, lyder det fra BT-journalisten.

Brøndby fik tidligere på året nye ejere i Global Football Holdings, som sammen med Jan Bech Andersen smider 30 millioner euro rettet mod investeringer i klubben for at understøtte strategien.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P