2 min læsningErik ten Hag om potentielt salg af Manchester United: Derfor er det en god idé

Den hollandske Manchester United-manager Erik ten Hag ser positivt på et fremtidigt salg af klubben, som han mener er en god idé.

2 min læsning
Erik ten Hag mener, at det er en god idé at sælge Manchester United. Premier League.
Foto: Marcelo Del Pozo/Reuters/Ritzau Scanpix

Der har den seneste tid været stor fokus på et potentielt salg af Premier League-klubben Manchester United.

Det sker, efter klubbens ejere, Glazer-familien, i sidste måned annoncerede, at man vil ‘udforsker strategiske alternativer’, der potentielt set kan føre til et decideret salg af klubben.

Og lige netop et salg af klubben er en god idé, hvis man spørger klubbens manager, Erik ten Hag. Det fortæller han ifølge BBC.

Ifølge ten Hag vil et salg af klubben være en ‘god ting’, da det vil gøre klubben mere konkurrencedygtig i fremtiden.

– Der er sket en ændring i omstændighederne, når du sammenligner Premier League i dag med Premier League for fem eller ti år siden. Konkurrencen er meget hårdere.

– Klubber som Newcastle begynder at kunne konkurrere i toppen, selv West Ham er med – måske ikke i tabellen lige nu, men de har enorme investeringer. Det samme gælder Spurs, og jeg behøver vel ikke at nævne Manchester City, Liverpool eller Chelsea. Du kan hurtigt tælle syv eller otte klubber, der kan konkurrere i denne liga.

Medie: Så meget koster Manchester United – markant dyrere end Chelsea

– Det handler selvfølgelig også om strategi, og ikke kun om penge. Men det er klart, at når du ikke har de rigtige spillere og den fornødne kvalitet, så vil du ikke få succes og nå de mål, du sætter. Derfor kræver det den rette økonomi, og det kan vi få ved en ny investering i klubben.

Der har senest været flere rygter om interessenter, som overvejer at investere i Manchester United. Blandt andre meldes David Beckham interesseret i samarbejde med et konsortium, ligesom det også gælder for verdens 18. rigeste person, Amancio Ortega, som blandt andet står bag modevirksomheden Zara.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer