1 min læsningManchester City har udset sig engelsk diamant til midtbanen

Manchester City skulle ifølge et engelsk medie være meget interesseret i et af de største unge talenter i England.

1 min læsning
Jude Bellingham skulle angiveligt stå meget højt på Manchester Citys ønskeseddel.
Foto: Kai Pfaffenbach/Reuters/Ritzau Scanpix.
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Når man kigger på Manchester Citys midtbane, finder man navne som Kevin De Bruyne, Bernardo Silva, Gündogang og Rodri.

Selvom Manchester Citys trup for mange ligner en liste med nogle af de bedste midtbanespillere i verden, så er klubbens manager, Pep Guardiola, dog klar til at forbedre den.

De forsvarende engelske mestre skulle nemlig være begyndt at forberede sig til de kommende transfervinduer, og allerede nu have udset sig, nogle af de spillere, som de vil hente.

Her skulle et af Englands hotteste navne angiveligt dukke op. Det melder mediet 90min.

Ifølge det engelske medie skulle Manchester City og Guardiola nemlig have ingen ringere end Dortmunds Jude Bellingham på ønskelisten.

Den blot 19-årige engelske landsholdsspiller har i længere tid været sat i forbindelse med klubber som Real Madrid og Liverpool, hvor især Merseyside-klubben har været et “hot” navn under VM-slutrunden.

Her melder 90min, at Liverpool og Manchester City skulle være meget interessante muligheder for Bellingham, da han sagtens kunne se en fremtid hjemme i England igen.

Man City vil stjæle Arsenal-stjerne

Skulle både Manchester City og Liverpool dog forsøge at hente den 19-årige englænder, så bliver det formentlig en dyr fornøjelse. Ifølge hjemmesiden Transfermarkt så har Bellingham nemlig en værdi anslået til svimlende 100 millioner euro.

Jude Bellingham har i denne sæson spillet 32 kampe, hvori det er blevet til ti scoringer og fem assist for midtbanespilleren.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer