2 min læsningAgent bekræfter: Moukoko ikke tæt på forlængelse med Dortmund

Det unge stjerneskud Youssoufa Moukoko kan være på vej væk fra Dortmund næste sommer, når hans kontrakt udløber.

2 min læsning
Youssoufa Moukoko står ifølge hans agent ikke til at få forlænget sin kontrakt med Borussia Dortmund.
Foto: Leon Kuegeler/Reuters/Ritzau Scanpix.

18-årige Youssoufa Moukoko er et af de helt store talenter i fodboldverdenen.

Som blot 16-årig fik den tyske offensivspiller debut for Borussia Dortmunds førstehold, og sidenhen er det blevet til 59 kampe for Moukoko i den gule- og sortstribede trøje, mens han samtidig også var en del af den tyske VM-trup i Qatar.

Den unge alder og de mange kampe på højeste niveau, har derfor naturligvis vakt stor interesse fra de europæiske topklubber, som fredag aften formentlig sidder og slikker sig om munden.

Moukokos agent har nemlig fredag slået fast, at som tingene ser ud på nuværende tidspunkt, så forlænger den tyske landsholdsspiller ikke med Dortmund.

– Jeg kan bekræfte, at vi på nuværende tidspunkt ikke er ved at indgå en kontraktforlængelse med Borussia Dortmund, fortæller Patrick Williams, der er Moukokos agent, til det tyske Sky Sport.

Sky Sport melder videre, at der angiveligt har været snak om i medierne, at Dortmund skulle have tilbudt Moukoko en kontrakt på mellem fem og seks millioner euro, men det benægter tyskerens agent.

– Jeg kan også bekræfte, at de tal, der cirkulerer rundt, simpelthen ikke er korrekte, og Youssoufa er aldrig blevet tilbudt det.

Medie: Barca melder sig ind i kampen om purung Dortmund-komet

Selvom det dermed virker til, at Dortmund og den tyske stjerne ikke ligefrem er tæt på en kontraktforlængelse, så slår Moukokos agent dog fast, at kontakten stadig er intakt mellem klubben og spilleren omkring en forlængelse.

Youssoufa Moukoko har i sine 59 kampe for Dortmund scoret 11 gange og lavet otte assist, mens det for det tyske landshold er blevet til to kampe.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer