Europæisk Fodbold

Officielt: Utrecht-cheftræner forlader sin post øjeblikkeligt efter melding om kvælertag på spiller

Stor dramatik har udspillet sig i den hollandske klub, Utrecht, hvor cheftræneren nu har valgt at forlade sin post efter meldinger om kvælertag på en spiller.

Henk Fraser stopper i Utrecht efter kvælertag på spiller.
Foto: Utrecht

Et større drama har udspillet sig i Æresdivisionen, hvor cheftræneren i den hollandske klub Utrecht onsdag har meldt sin afgang fra klubben.

I løbet af onsdag kom det frem i flere medier – heriblandt den hollandske avis, Algemeen – at klubbens cheftræner, Henk Fraser, havde taget kvælertag på en af klubbens spillere – nærmere bestemt den 29-årige tyske offensivspiller, Amin Younes. Og det har nu fået konsekvenser internt i klubben.

I en officiel meddelelse skriver klubben, at Fraser har valgt at tage afsked med Utrecht. Grunden til dette er med klubbens egne ord, at han har vist ‘ ‘grænseoverskridende adfærd’.

I den officielle meddelelse sætter den nu afgående cheftræner selv ord på den hændelse, der nu har ført til hans afgang.

– Det her er aldrig sket for mig som træner. Det klæder mig ikke, og det klæder heller ikke klubben. Jeg har skadet klubben med dette, og det gør ondt på mange – inklusiv mig selv.

– Det er derfor, jeg har taget valget om, at jeg er nødt til at træde tilbage som cheftræner for FC Utrecht. Jeg kan ikke genkende mig selv i situationen, og jeg vil meget gerne undskylde til alle, der var involveret.

Henk Fraser tiltrådte Utrecht så sent som i juli, og dermed blev det kun til 15 kampe i spidsen for klubben.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P