VM 2026

Ronaldo indrømmer: Bliver glad hvis Messi vinder VM

Rivaliseringen mellem Brasilien og Argentina er ikke til at tage fejl af - alligevel indrømmer den brasilianske tidligere landsholdsangriber, Ronaldo, at han bliver glad, hvis Messi ender med at løfte VM-trofæet.

Lionel Messi, VM 2022, Ronaldo, VM-semifinale, VM-finale.

Får Messi mon det trofæ, han mangler i sin samling?

Den argentinske troldmand har vundet alt, hvad det har været muligt at vinde – med undtagelse af VM-trofæet.

Han har før været i finalen, men måtte i den forlængede spilletid se sig slået af Tyskland tilbage i 2014, da Mario Götze scorede opgørets eneste mål i det 113. minut.

Nu står han på tærsklen til en ny VM-finale, og dermed formentlig en sidste chance for at tilføje det unikke trofæ til sin samling.

Han skal dog, sammen med resten af det argentinske landshold, passere Kroatien i semifinalen først. Noget, der bestemt ikke er givet på forhånd.

De fleste havde nok både forventet og håbet, at Argentinas modstander ville have været Brasilien fremfor Kroatien i semifinalen.

De to store fodboldnationer har længe haft en rivalisering på det sydamerikanske kontinent, og senest var den brasilianske tidligere landsholdsangriber, Fred, ude at sige, at han håbede på at se Messi græde efter VM-semifinalen.

Det sagde han, dengang Brasilien fortsat var i spil til at nå så langt i turneringen, og hvor der var udsigt til et sydamerikansk semifinaleopgør.

Tidligere brasiliansk landsholdsspiller: Jeg vil se Messi græde

Rivaliseringen til trods, har en anden brasiliansk tidligere landsholdsangriber, Ronaldo, nu indrømmet, at han bliver glad, hvis Messi får lov til at løfte VM-trofæet efter finalen den 18. december – også selvom han ikke holder med Argentina, og i øvrigt heller ikke mener, at Argentina spiller flot fodbold.

– Jeg vil være helt ærlig: Jeg kan ikke sige, at jeg vil have Argentina til at vinde. Det ville være løgn. Som brasilianer, ville jeg ikke være glad.

– Argentina spiller ikke flot fodbold, men de har en utrolig sult. De løber alle en masse, de er alle aggressive. Og så har de Messi, som er meget kynisk, når først han er i feltet.

– Personligt ville jeg blive glad på hans vegne, hvis han vinder, siger den brasilianske fodboldlegende ifølge Evening Standard.

Ronaldo fortæller videre, at han ikke har Messi og Argentina som favoritter til at vinde VM 2022.

– Min forudsigelse fra begyndelsen har hele tiden været, at Brasilien og Frankrig ville møde hinanden i finalen.

– Brasilien er ude. Frankrig har derimod, kamp efter kamp, bekræftet, hvorfor de er favoritter, og de har fortsat den bedste chance for at vinde VM.

Modric hylder Messi forud for VM-brag: Vi kommer til at have store problemer

Messi og resten af det argentinske landshold møder Kroatien i VM-slutrundens første semifinale tirsdag aften klokken 20.00.

Lionel Messi står indtil videre noteret for fire mål og to assists i sine fem kampe ved dette års VM.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P