2 min læsningRekordernes kamp – holdkammerater skrev sig ind i nationernes historiebøger

Tottenham-holdkammeraterne Harry Kane og Hugo Lloris skrev hver især historie for deres landshold lørdag aften.

2 min læsning
Kampen mellem England og Frankrig bød på to nationale rekorder med Tottenham-klubkammeraterne Harry Kane og Hugo Lloris i hovedrollerne.

Flest kampe for Frankrig og flest scoringer for England.

Kvartfinalen mellem de to europæiske mastodonter ved VM i Qatar blev historisk for to klubkammerater.

It’s not coming home – Frankrig ekspederer England ud af VM

I Tottenham har Harry Kane sprudlet på den forreste del af banen, mens Hugo Lloris har haft den omvendte rolle i målet. Lørdag aften stod de to holdkammerater så overfor hinanden i kampen om semifinalepladsen.

Frankrig rendte med sejren, men de to kunne lykønske hinanden for at skrive sig ind i sine nationale landsholdsrekordbøger.

Med sin kamp nummer 143 i det franske mål overgår Lloris legenden Lillian Thuram som den spiller, der har flest optrædener for Les Bleus.

I anden halvleg stod han direkte overfor Harry Kane på straffe, hvor englænderen scorede og dermed tangerede Wayne Rooneys rekord som den mest scorende spiller for England med 53 mål.

Kane fik en gylden mulighed for at rykke forbi Rooney, da han fra ellevemeterpletten løb til bolden endnu engang. Om nervøsiteten over at overgå sin tidligere landsholdskammerat prægede Tottenham-angriberen er usikkert, men ikke desto mindre forspildte Harry Kane muligheden for rollen som rekordindehaver i denne omgang og den afgørende udligning.

Den 29-årige målmager tog også en VM-rekord med sig med scoringen. Det var fjerde gang, at Kane scorede på straffe under en VM-slutrunde, og det er der ingen andre i historien, der har gjort.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer