VM 2026

Henderson og Southgate støtter Englands syndebuk: Han har været fantastisk for os

Harry Kane fik en gylden mulighed for at udligne til 2-2 mod Frankrig, men den engelske topscorer brændte, og det sendte dem ud af VM.

Jordan Henderson og den engelske landstræner kommer Harry Kane til undsætning, efter han brændte et straffespark i VM-kvartfinalen mod Frankrig.

Harry Kane blev Englands helt og syndebuk i kvartfinalen mod Frankrig.

Ti minutter inde i anden halvleg bragte han håbet tilbage i England-lejren med udligningen til 1-1 på straffe. Med scoringen tangerede han samtidig Wayne Rooneys rekord for flest scoringer i England-trøjen med 53 mål.

Rekordernes kamp – holdkammerater skrev sig ind i nationernes historiebøger

Frankrig fik overhånden igen med et lille kvarter tilbage af den ordinære spilletid, men ti minutter senere fik Kane endnu en gylden mulighed for at bringe balance i regnskabet – i denne omgang uden samme præcision.

Nu får den 29-årige stjerneangriber støtte fra sin landstræner Gareth Southgate og holdkammeraten Jordan Henderson. Det fortæller de efter kampen ifølge Mirror.

– Harry har været fantastisk for os. Så pålidelig i de her situationer. Vi ville ikke være her uden hans antal af scoringer, siger Gareth Southgate.

Jordan Henderson plejer at konkurrere med Harry Kane og Tottenham om topplaceringerne i Premier League, men på landsholdet er der fuld opbakning, især i de svære tider.

– Jeg ved ikke, hvor mange straffespark han har scoret for os. Han scorede på den første, og hvor mange mål har han ikke lige lavet for at få os hertil. Han skal nok rejse sig på længere sigt. Han er en verdensklasse angribe, vores kaptajn og vi ville ikke være her uden ham, lyder det fra Liverpool-midtbanespilleren.

Få VM-overblikket: Disse kampe venter i semifinalerne

Frankrig endte med at vinde 2-1 og de møder nu Marokko i semifinalen.