1 min læsningEfter overraskende VM-exit: Ronaldos kone langer ud efter træneren

Cristiano Ronaldo var blevet placeret på bænken fra kampens start, da Portugal lørdag røg ud af VM efter et nederlag til Marokko i kvartfinalen.

1 min læsning
Ronaldo, Ronaldos kone, Ronaldos kæreste, VM 2022, Ronaldo færdig på landsholdet? Portugal-Marokko.

Portugal er færdige ved VM 2022.

Det står klart, efter det blev til et højst overraskende 1-0-nederlag mod undertippede Marokko, der dermed kunne skrive historie som den første afrikanske nation til nogensinde at nå semifinalen ved en VM-slutrunde.

Til opgøret havde Portugals landstræner, Fernando Santos, for anden gang i streg valgt at placere Cristiano Ronaldo på bænken fra start.

Det har nu fået superstjernens kone, Georgina Rodriguez, til at lange ud efter landstræneren. Det var nemlig en fejl, mener hun.

– I dag tog din ven og træner en forkert beslutning. Den ven, som du beundrer så meget og har så meget respekt for. Det er den samme ven, som da han skiftede dig ind kunne se, hvordan alt ændrede sig. Men det var for sent.

– Du kan ikke undervurdere den bedste spiller i verden og det farligste våben, du har, bare så du kan stå op for nogen, som ikke fortjener det.

– Livet lærer os en masse. I dag tabte vi ikke, i dag lærte vi, skriver Georgina Rodriguez på Instagram ifølge A Bola.

Billeder fra tunnellen – Ronaldo grådkvalt efter VM-exit

Cristiano Ronaldo blev skiftet ind tidligt i anden halvleg, men det var altså ikke nok til at føre Portugal videre i turneringen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer