2 min læsningTidligere Premier League-manager er interesseret i Brøndby-job

De har stadig ikke fundet en ny cheftræner i Brøndby, men nu viser en tidligere Premier League-manager angiveligt interesse i jobbet.

2 min læsning
Han har tidligere været manager i Premier League, men nu kan tyske David Wagner blive den næste cheftræner i Brøndby.
Foto: Scott Heppell/Reuters/Ritzau Scanpix

De har prøvet en tysk cheftræner før, og det gik for så vidt meget godt.

Der er mange navne i spil til det ledige job som frontfigur hos Brøndby IF, men særligt ét navn kravler højere og højere op af listen over mulige kandidater.

Det kan nemlig igen blive en træner fra vores naboland mod syd, der til januar sætter sig i trænersædet i Brøndby. I hvert fald melder Ekstra Bladet om ganske prominent interesse i det ledige job.

Det danske medie beretter nemlig, at den arbejdsløse tysk-amerikaner David Wagner er interesseret i at lytte på tilbud fra den danske storklub.

David Wagner var manden, der i 2017 sendte Huddersfield op i Premier League, hvor han også snuppede prisen som månedens manager for klubbens første måned i Premier League.

Medie: Det tyder på udenlandsk træner i Brøndby

Wagner sørgede da også for overlevelse for den lille nordengelske klub i første sæson, hvor blandt andre danske Mathias ‘Zanka’ Jørgensen, Jonas Lössl og Philip Billing var blandt Huddersfield-heltene.

Endnu har der ikke været kontakt imellem Brøndby og David Wagner, men den 51-årige tyskers agentbureau, Project b, siger til Ekstra Bladet, at tyskeren absolut ikke er afvisende overfor at blive ny træner i Brøndby.

Kigger man på bettingselskabet Unibets vurdering af trænersituationen, så er David Wagner da også øjeblikkelig favorit til at blive ny cheftræner i Brøndby. En favoritliste han topper foran blandt andre Kasper Hjulmand, Kjetil Knutsen og Kent Nielsen.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

David Wagner kom frem som ungdomstræner i Hoffenheim i 2007. I 2011 gik turen til ungdomsafdelingen i storklubben Dortmund, inden Huddersfield i 2015 hentede ham til England.

Midtvejs i Huddersfield anden sæson i Premier League, en sæson som endte med en stensikker nedrykning, gik klub og manager fra hinanden i overensstemmelse.

Fra England gik turen hjem til Tyskland og Schalke 04, som Wagner dog ikke kunne redde fra nedrykning. Senest har han været træner i schweiziske Young Boys, men siden marts 2022 har han været klubløs.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer